Pazar, Temmuz 02, 2006
Petits pains au chocolat
Bu aralar yemek pisirmeye fazla vaktim olmadi, ama ne olursa olsun sizleri dusunuyorum! Bugunku tarif cok kolay ve vakitsizlik cekenleri memnun edecek bir tarif...
Firini 205°C (soit 400°F) isitin. 10 sm’lik milfoy kareleri hazirlayin. Ortalarina siyah cikolata koyun, kivirin, yumurta yardimiyla yapistirin, ustune cirpilmis yumurta veya biraz sut surun ve 15 dk (ustu kizarincaya kadar) firinda pisirin. Biraz sogutun ve hemen servis edin.
Tarif, Bon Appetit, Nisan 2004 sayisindan esinlenmistir. Orijinal tarife buradan ulasabilirsiniz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
5 yorum:
Yaz geliyor, zayiflamaya calisiyoruz, koydugun tarife bak, tabii senin problemin yok, yersin rahat rahat cikolatalari. Eline saglik, biz de artik kisin yapariz bunu. Öpüyorum.
buna kolay chocolate croissant da diyebiliriz ki ben bayilirim... Eline saglik.
ama olmaz ki bu da yapılmaz ki !!! :))
hmm bende Almanya`da yasiyorum ve pastaneden aldigim en güzel sey ama artik kendimde yapabilirim:) ellerine saglik tarifin cok makbule gecti..
Yorumlar için herkese tesekkürler!
Jajanli : Umarim en kisa zamanda foruma gidip bir not birakirim.
Herekese selam...
Yorum Gönder