Pazar, Ocak 22, 2006

Ye #6 Ayva


Resimde gordugunuz Ye#6 icin hazirladigim ama gununde bloga koyamadigim Ayva Ezmesi. Bu ezmeyi baba annem yazin misafirlerine bir bardak su ile ikram ederdi, Fethiye bunu turunc recelinde cok guzel anlatmis. Bende her sene ayva ezmesinii yapmaya calisiyorum
Tarifi vakitsizlikten bu aksam yazamiyacagim, en kisa zamanda yazmaya bakacagim.

Sevgi ve afiyetle :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

selam estelle,

sütlü kek tarifinden sonra bu ayva ezmesinin muhteşem olduğunu düşünüyorum ve en kısa zamanda denemek üzere tarifi senden bekliyorum.


sevgiler,
yeşim

Adsız dedi ki...

sevgili sarah,
tüm cocuklugum aklima geldi.Zaten karamela icat oldu,tatlilar bozuldu.Hikayeyi yazin görüsürsek anlatirim.ELLERINE SAGLIK
TATA

morelmas dedi ki...

Merhaba

www.morelmas.com adı ile bir site oluşturduk.Kadınca konular işlenen morelmas'da aşk , evlilik, cinsellik konularında bilimsel yazılar, cilt ve saç bakımı hakkında bilgiler, makyaj ve güzellik için püf noktaları , hamilelik, çocuk bakımı ile ilgili bilgiler,beslenme, diyet, sağlık, psikoloji konularında öneriler bulacaksınız.Ayrıca Hayatın içinden konular ,şiirler,fıkralar , resimler www.morelmas.com 'da.

Size link paylaşımı öneriyoruz.Sitenizden sitemize link vererek daha çok kişiye ulaşmamıza destek olursanız biz de aynı şekilde size destek olabiliriz.Cevabınız olumlu ise lütfen bize yazın.

Her zaman ve her yerde sevgiyle kalın.

www.morelmas.com