Salı, Eylül 27, 2005

Ayva ezmesi pahaliya gelecek...

.


Bu gordugunuz fiyat tek bir ayvanin fiyati, kilosunun yarisi bile degil! Ah, bu arada annemler yine kilolarca ayva topliyacaklar bahcedeki agactan ... Life is unfair.

6 yorum:

ZeYNeP dedi ki...

aman allahim o ne oyle,
cok pahali gercekten, ben burada mevsiminde 2 for $ 1 aliyorum, ama su an gormedim henuz marketlerde,
ucmus o fiyat

zeynep

ycurl dedi ki...

Estelle, sanirim Amerikanin kuzeyinde o tur urunler hep pahali. Ohio'da da ayvayi cok pahaliya satiyorlardi. Ama Arap marketinde daha ucuza bulabilmistim.
Nevin

ruchan dedi ki...

uff , ne kötü. Daha geçen cumartesi kayınvalidemin bağında ağaçtan ayva topladım , ne kadar şanslıyım şimdi anladım...
Sevgilerimle:)

Estelle Tracy dedi ki...

Herkese tesekkurler! Umarim en kisa zamanda bir ucuz ayava kaynagi bulurum. Simdi narlarada bakiyorum... Bir yerde 2 for $2.75, baska bir yerde... 2 for $5! Sapitmislar!!

Bir Kadın dedi ki...

Selamlar Estelle nasilsin iyisn insallah .. Ay canim ya ayvayi ne cok severim bende hamileyken ozel siparis getirtmistim tanesi 1 dolardi ozamnda 3 sene once felandi aay simdi hamile degilim ama bak yine senin sitende gorunce acayip canim cekti.. nerden aklima dusurdun guzelim ya.. burda o paraya bile satmiyorlar.. ama bir keresinde Walmarta getirmislerdi .. super walmartlari takip et derim. belkiinsallah buraya da oraya da gelir.. bu arada artik benimde blogum var bakk yenilemeye vakit bulmaiyorum ya bu cocuklardan buluncada ancak bi bakiniyorum bloglara sonrada yorgunluktan zaten bitkin olan ben sessizlik diyorum dinlenebiliyorum ancak.. ama sizlerden haber almak guzel sevgiler .. ee buralara gelince gel ama bekliyorum tamam mi

Adsız dedi ki...

merhaba
ben de yazin iki ay new york ta bulundum ve sadece bir seftalinin parasi downtown soho da 3.99 dolardi. tr ye donunce bizim bahcedeki seftalilerin kiymetini anladim:)