Salı, Eylül 06, 2005

Bir lokma mutluluk :)

.


Yemek pisirmekten cok keyif alan bir insanim, fakat bazi yemekleri hic evde yapabilecegimi dusunmuyordum. Evde yapmayi hayal ettigim yemekler listesinde baklava, su boregi yer aliyor ve bugune kadar bu listede lokma vardi.

YemekveBiz blogundan, sevgili Zeynep'in sayesinde, hayalimdeki lokmayi yapabildim:) Cok tesekkur ederim Zeynep, gercekten Izmir lokmasinin tadi vardi. Bu guzel tarifi buradan bulabilirsiniz.

Lokmalari nefis bir cipuranin ardindan yedik, ah keyifimize diyecek yoktu :))

-- Sarah

5 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba estelle,
lokmayı bende çok severim ve şerbetini biraz tarçınlı hazırlayınca da çok güzel oluyor.
senden bir ricam olacak eğer mümkünse, http://caroline.viabloga.com/news/30.shtml adresindeki, Divine marquise au chocolat pour Noël adlı tarifi gördüm. resmi süper görünüyor ama benim fransızcam yok. altında seninde yorumun olduğunu farkettim. tarifi yapıp türkçe olarak bizlerle paylaşırsan sevinirim. bugüne kadar siteni sessiz sedasız takip ederken ilk yorumum istek oldu:))) sevgilerimle
tweety

sarah dedi ki...

Sevgili Tweety,

Tarife ancak bu hafta sonu bakabildim cok guzele ve kolaya benziyor, cok yakinda yapmayi dusunuyorum

Tarifi bizimle paylastigin icin cok tesekkurler

sarah

Estelle Tracy dedi ki...

Tweety, yorumun icin tesekkurler. Bu marquise gercekten cok guzel gorunuyor ve hatirladigim kadar yapmasi pek zor degil. Mahalesef simdi yapamiyacagim ama Sarah benden daha cabuk davranicak sanki :) Istersen yine bu site'den tercumeyi almaya tavsiye ederim: http://babelfish.altavista.com/
Amerika'dan sevgiler!!
Estelle

Adsız dedi ki...

sarah ve estelle
ikinize de çok teşekkür ederim. estelle, verdiğin siteye hemen bakacağım ve sarah tarifi yapmanı sabırsızlıkla bekliyorum:)))
sevgiler
tweety

ZeYNeP dedi ki...

Lokma tarifine gosterdigin ilgiye cok sevindim, bu tarif orjinal kisiden alindigi icin hic sasmadi, hep kivaminda ve guzel oldu, sende artik bol bol yaparsin, yerkende kulaklarimi cinlat :))

sevgilerimle,

Zeynep