Salı, Şubat 22, 2005

Hos geldiniz !

.
Herkese merhaba! Ismim Estelle, Fransa'a da dogdum ve bugudum, simdi de Amerika'da yasiyorum. Annem ve babam Turkiye'de dogup buyuduler, ondan az biraz turkce konusabiliyorum. Haziran'dan beri fransizca yemek gunlugum var, ismi le hamburger et le croissant. Mahalesef herkes fransizca konusmadigi icin, Mine'nin bir fikir uzerinde turkce bir blog baslamak istedim. Fransizca tariflerimi annem ve kiz kardesim Sarah burada tercumeyi vericekler, onlari simdiden tesekkur etmek istiyorum cunku bu isi yalniz basima kesinlikle yapamam.

Tariflerim genellikle amerikan veya fransiz, umarim denersiniz ve de yeni yemekler tattirabilicegim. Afiyet olsun !

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Estelle,
Sitenin Turkce blogu hayirli olsun. Ben senin sitene girerdim fakat turkcesinin olmasi daha makbul dogrusu. Sizlere basarilar dilerim.

Dilek'ce dedi ki...

Memnun oldum Estelle, ben de Site'ne Portakal Agaci link'inden ugruyordum cok az fransizcasi olan birisi icin cok sevindirici türkce blog yapman. Basarilar!

Adsız dedi ki...

Estelle, Türkçe siten için seni kutlarım. Benim hiç Fransızca'm yok ama yine de siteni arada bir ziyaret ederdim. Şimdi rahatlıkla siteni okuyabileceğim. Belki sen de zamanla Türkçe'ni geliştirirsin:)Umardım her şey yolunda gider. Hoşçakal.
Olcay

Adsız dedi ki...

Merhaba Estelle
ben isvecte yasiyan bir turkum.Siteni portakal sitesi vasitasiyla ögrendim:)limon barlar cok lezzetli gorunuyor. onlari bugun derslerden vakit bulabilirsem denicem.Sana basarilar diliyorum.
Canan

Son dedi ki...

Tebrikler!!!

Adsız dedi ki...

Ne guzel bir surpriz..Artik tarifi sorduklarinda 'Canim tabii ki su BIZIM ESTELLE'den diyebilecegiz.Cok hos,cok hos...betul

Adsız dedi ki...

Estelle,

Fransiz tatlilarina bayilirim, sitenin Turkce olmasina cok sevindim. Hayirli olsun...

Adsız dedi ki...

merhaba Estelle, ben yeni okudum seni, tanıştığımıza memnun oldum umarım farklı ve güzel şeyler öğreneceğiz senden
ayşeinan

Estelle Tracy dedi ki...

Herkese binlerce tesekkurler, sizin mesajlarini okumak beni gercekten memnun ediyor. Umarim tariflerimi sizde begenirsiniz, yorumlarinizi bekliyorum !

Olcay >> cok haklisin, bende aynisini dusundum ! Umarim turkce'mi gelistiririm cunku burada hic turkce konusmuyorum, bakariz... Yine'de genellikle tercumeler kardesime ve anneme ait olacaklar, ben sadece yorumlara cevap vermeyi dusunuyorum.

Estelle Tracy dedi ki...

Hos geldin Mandy! Simdilik fazla tarif yok ama yakinda eminim cogalir :-) Sevgiler.

Basak dedi ki...

Siteyi yeni buldum ve hoşbuldum. :))
Çok hoş tarifler var, özellikle de Peach cobbler'e bayıldım. Takip edeceğim...Sevgiler...